Trabzonspor’dan Arda Turan bombası

​Trabzonspor’dan Arda Turan bombası
​Trabzonspor’dan Arda Turan bombası

İsmi Galatasaray ile anılan Arda Turan için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Trabzonspor'un, Arda Turan ile Barcelona'da bir transfer görüşmesi gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Barcelona’dan ayrılması beklenen Ardan Turan için somut girişimlerde bulunmaya başladı.

Akşam Gazetesi’nde yer alan habere göre; Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği ABD ziyareti sonrasında Türkiye’ye İspanya üzerinden döndü. Barcelona’da Arda Turan ile bir araya gelen Usta, milli oyuncuyla burada bir transfer görüşmesi gerçekleştirdi.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Söz konusu haberde görüşmenin detaylarına ilişkin bilgi verilmezken, Burak Yılmaz’ın önceki gün Arda Turan için yaptığı ‘Geliyor’ paylaşımının da bu transfer görüşmesine hitaben yapıldığına dikkat çekildi.

GALATASARAY DEFTERİ KAPANDI MI?

İsmi sık sık Galatasaray ile anılan Arda Turan’ın Barcelona’dan ayrıldıktan sonra kariyerine nerede devam edeceği belirsizliğini koruyor. Deneyimli oyuncunun menajeri Ahmet Bulut; İspanya, İtalya ve İngiltere’yi işaret ederken Galatasaray cephesi ise söylentileri yalanlamaya devam ediyor.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Arda Turan ile herhangi bir görüşme yapmadıklarını ve transferin şimdilik gündemlerinde olmadığını belirtmişti.