Trabzonspor'dan Çorum'a hasılat jesti: 56 bin Lira

Trabzonspor'dan Çorum'a hasılat jesti: 56 bin Lira​
Trabzonspor'dan Çorum'a hasılat jesti: 56 bin Lira​

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında deplasmanda karşılaştığı Çorum Belediyespor maçından elde ettiği bilet hasılatını Çorum Belediyespor Kulübü'ne bıraktı.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Çorum Belediyespor ile deplasmanda karşılaştı. Rakibini 0-6 mağlup eden bordo-mavili ekip tur atladı.

Çorum Belediyespor Başkanı Zeki Gül maçtan sonra yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un maç biletlerinden elde ettiği hasılat gelirini kendilerine bıraktığını açıkladı. Gül, Trabzonspor'a 0-6 yenilerek kupadan elendiklerini ancak Trabzonspor'un yaptığı bu jestle kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

GEÇEN SENE DE AYNI JESTİ YAPMIŞLARDI

Ziraat Türkiye Kupası kurallarına göre maçı kazanan takım, bilet gelirinin yüzde 60'ını elde edebiliyor. Başkan Zeki Gül; "Bu konuda geçen yıl olduğu gibi Trabzonspor yetkililerinden bir ricada bulunmuştuk. Sağ olsunlar, bizleri yine kırmadılar ve bilet gelirinin tamamını kulübümüze bıraktılar. Trabzonspor yönetimine, iki yıldır yaptıkları bu jestten ve hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, iki takım arasında Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmada yaklaşık 56 bin liralık hasılat elde edildiği öğrenildi.