Tudor'dan Arda transferine sinyal: Almalıyız, ona ihtiyacımız var

Arda Turan Galatasaray Igor Tudor
Arda Turan Galatasaray Igor Tudor

Galatasaray teknik patronu Igor Tudor, Arda Turan transferine onay verdi. Florya'da Dursun Özbek ile görüşen Tudor, Arda Turan'a ihtiyaçlarını olduğunu söyledi ve transfer için olumlu görüş bildirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, ismi sarı kırmızılı ekiple anılan Arda Turan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fanatik’te yer alan habere göre; Başkan Dursun Özbek’in Florya ziyaretinde masaya yatırılan Arda Turan transferi, Igor Tudor’dan tam not aldı. Hırvat teknik adamın, milli oyuncunun transferine onay verdi ve ‘tam isabet’ bir transfer olacağını belirtti.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Başkan Dursun Özbek, “Devre arasında Arda’yı almaya düşünüyoruz. Şartları biraz zorlayacağız. Sen ne dersin hocam?” diye sordu. Igor Tudor ise “Arda benim beğendiğim bir futbolcu. Çalışkan, tam bir takım oyuncusu. Kesinlikle çok isabetli bir tercih. Sakat veya cezalı oyuncularımız oluyor, tıpkı bu hafta gördüğünüz gibi. Arda da hücum hattında tam ihtiyaç duyduğumuz isim olabilir” cevabını verdi.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Her şeye rağmen sezon başından beri forma şansı bulamayan Arda’nın takıma uyum sağlamasının zaman alabileceğini belirten Hırvat teknik adam, diğer transfer çalışmaları hakkında da bilgi istedi.

Galatasaray, devre arasında Arda Turan’ın yanı sıra bir sol bek, bir stoper ve bir de forvet transfer etmeye hazırlanıyor.