Tüm transferleri açıkladı

Serdar Adalı ve Fikret Orman tesislerle gezerek sohbet ediyor.
Serdar Adalı ve Fikret Orman tesislerle gezerek sohbet ediyor.

Beşiktaş İkinci Başkanı Serdar Adalı, siyah beyazlı ekibin tüm devre arası transfer planlarını anlattı. Sağ bek alarak transferi kapatacaklarını belirten Adalı, Tolgay Arslan'ın transferi için de Fenerbahçe ile görüştüklerini doğruladı. Adalı ayrıca Fabri'nin geri dönmek istediğini ve Şenol Güneş'e 3 yıllık yeni sözleşme teklif ettiklerini belirtti.

Beşiktaş İkinci Başkanı Serdar Adalı, siyah beyazlı ekibin Antalya’da devre arası kampı yaptığı dönemde transfer gelişmelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Adalı ilk olarak Tolgay Arslan transferiyle bizzat ilgilendiğini ve Fenerbahçe ile görüştüğünü doğruladı.

Burak Yılmaz’a destek çıkarak ligin ikinci yarısında en az 10 gol atacağını öne süren Serdar Adalı, Şenol Güneş’e de 3 yıllık teklif yaptıklarını belirtti. Fabri’nin Beşiktaş’a geri dönmek istediğini de belirten Adalı, yabancı kontenjanı sebebiyle bu transferin mümkün görünmediğini ve önceliklerinin sağ bek olduğunu dile getirdi.

Sağ bek aldıktan sonra transferi kapatacaklarını söyleyen Serdar Adalı, yerli olarak yalnızca Şener Özbayraklı’yı düşündüklerini ifade etti. Serdar Adalı sözlerini Babel, Vida ve Oğuzhan Özyakup için henüz resmi bir teklif gelmediğinin altını çizerek noktaladı.

"SAĞ BEK ALIP TRANSFERİ KAPATACAĞIZ"

  • Sağ bek transferi yaparak transferi kapatacağız. Sağ bek transferinde de yabancı almamız zor. Şu an kontenjanımız dolu. Yerli bir teK Şener Özbayraklı var. Giden olursa ona göre planımız değişebilir. Tolgay Arslan ile bizzat ben görüşüyorum. Fenerbahçe ile onun için görüşüyoruz. Af konusuna da biz değil, hoca karar verir.

"BABEL, VIDA VE OĞUZHAN'A TEKLİF YOK"

  • Orkan Çınar, Adana'dan döndü ve şu anda bizim takımımızda. İsteyen olursa onu da vereceğiz. Babel, Vida ve Oğuzhan için teklif gelmedi. Mario Gomez, Almanya'da mutlu ve dönmek gibi bir niyeti yok. Tolga Zengin ve GÖkhan Töre için girişimler oldu ama henüz resmi bir şey yok.

"ŞENOL GÜNEŞ'E 3 YILLIK TEKLİF YAPTIK"

  • Şenol Hocamıza 3 yıllık yeni teklif sunduk. Teknik direktör bakıyor olsak hocamıza teklif yapmayız. Onunla devam etmeyi çok istiyoruz. Hocamızın cevabını bekliyoruz.