Tümer Metin'den olay Jailson yorumu

Tümer Metin
Tümer Metin

Yayıncı kuruluş beIN SPORTS’un yorumcusu Tümer Metin, Fenerbahçe'nin yeni transferi Jailson hakkında yaptığı iddialı yorumla şimşekleri üzerine çekti. Metin, Brezilyalı oyuncu tipinde alt liglerde çok fazla futbolcu olduğunu savundu.

Yayıncı kuruluş beIN SPORTS’un yorumcusu Tümer Metin, Fenerbahçe’nin 1-0 kazandığı Atiker Konyaspor mücadelesinin ardından sarı lacivertli taraftarları kızdıracak bir Jailson yorumunda bulundu.

Fenerbahçe’nin yeni transferi için “Ülkemizde çok fazla Jailson var, özellikle alt liglerde” ifadelerini kullanan Tümer Metin’in bu sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti. Jailson’u sözlerle eleştiren deneyimli futbol adamı, Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golü atan Eljif Elmas’ı ise Tuncay Şanlı’ya benzetti.

Jailson, Konyaspor karşısında Fenerbahçe'yle ilk maçına çıktı.
Jailson, Konyaspor karşısında Fenerbahçe'yle ilk maçına çıktı.
  • “Elif Elmas için de bir şey ekleyeyim. Tuncay Şanlı’nın efsane oluşunu hatırlıyorum. Fenerbahçe’de Ogün, Abdullah, Ortega ve Revivolu kayıp bir sezon… Ligde iddiası olmayan bir takım… Bir çocuk geliyor Sakarya’dan… Uçuşan saçlar… Tribünlerin desteğini arkasına alıyor. Kanının son damlasına kadar mücadele ediyor. Savaşıyor ve efsaneye dönüşüyor. Elif, şüphesiz Tuncay Şanlı’dan daha yetenekli. Ama Tuncay Şanlı’nın isyanından örnek alması lazım. Alıp formayı gitmesi lazım şimdi"
Bu gönderiyi Instagram'da gör

🔥👏 #FBvAKS

Fenerbahçe SK (@fenerbahce)'in paylaştığı bir gönderi ()