Tuncay Şanlı'dan derbi tahmini

Tuncay Şanlı uzun yıllar Fenerbahçe forması giymişti.
Tuncay Şanlı uzun yıllar Fenerbahçe forması giymişti.

Eski milli futbolcu Tuncay Şanlı, Fenerbahçe-Galatasaray derbisiyle ilgili, "Fenerbahçe'nin yenilmezlik serisi devam edecektir" tahmininde bulundu.

Eski milli futbolcu Tuncay Şanlı, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisine ilişkin, "Fenerbahçe'nin yenilmezlik serisi devam edecektir" dedi.

İçişleri Bakanlığının desteğiyle Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonunca gerçekleştirilen "Ortaöğretim Öğrencilerinin Madde Bağımlılığı Hakkında Uyarılması ve Spora Yönlendirilmesi Projesi" kapsamında düzenlenen seminerin ikincisi Sakarya'da yapıldı.

Serdivan Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesinde düzenlenen seminere, Tuncay Şanlı ve eski Avrupa şampiyonu boksör Cemal Kamacı katıldı.

Şanlı, bir öğrencinin Süper Lig'in 28. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini değerlendirmesini istemesi üzerine, şu anda Fenerbahçe'nin zorlu bir süreç yaşadığını, istediği durumda olmadığını ama Galatasaray maçlarının bayram havasında geçtiğini söyledi.

Camialarda motivasyonun derbilerde başka seviyeye çıktığını dile getiren Şanlı, sözlerine şöyle devam etti:

  • Fenerbahçe'nin yenilmezlik serisi devam edecektir. Tabii ki maçtan önce varsayımlarımız, öngörülerimiz olabilir. Düdük çaldığında bambaşka bir hikaye de izleyebiliriz ancak temennim, serinin devam etmesi. Rekabet tabii ki olsun ama bütün taraftarlar için, futbol adına fair play içinde, güzel bir maç olmasını istiyoruz. Çünkü dünya derbisi diyoruz. Dünyada birçok kanal canlı veriyor. O anlamda örnek bir maç olur diye düşünüyorum. Umarım öyle olur.