Türk Telekom'da Şampiyonlar Ligi'ne özel hazırlık

Türk Telekom Stadyumu
Türk Telekom Stadyumu

Galatasaray - Lokomotiv Moskova karşılaşması öncesinde kulüp kanalına konuşan ikinci başkan Abdürrahim Albayrak, Türk Telekom Stadyumu'nda Rus temsilcisi ile oynanacak müsabaka için özel hazırlıkların yapıldığını açıkladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda temsilcimiz Galatasaray ile Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova karşı karşıya gelecek. Devler Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray, gruptaki ilk maçı için ummalı bir hazırlık süreci geçirdi.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, kulüp televizyonuna verdiği açıklamada Rusları ne gibi sürprizlerin beklediğini açıkladı.

Abdurrahim Albayrak’ın açıklamaları şu şekilde:

“ŞAMPİYONLAR LİGİ’Nİ ÖZLEMİŞİZ”

  • “Şampiyonlar Ligi müziğini özlemişiz. Ortada serilen Şampiyonlar Ligi bayrağını özlemişiz. Allah’ın izni ile biz de kavuşuyoruz. O heyecana, o atmosfere tekrar dönüyoruz. Galatasaray camiasına, taraftarlarımıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Çok güzel bir basın toplantısı oldu. Hocam her zaman olduğu gibi o soğukkanlılığıyla, tecrübesiyle, sakinliğiyle çok güzel ifadelerde bulundu. Yarın inşallah maçı da o heyecanla, o atmosferle galibiyetle başlamamızı diliyorum.”

"SARI KIRMIZILI IŞIKLARLA DONATILDI”

  • "Stadımız sarı ve kırmızı ışıklarla donatıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Tüm taraftarlarımızı stada bekliyoruz. Çünkü onlara çok ihtiyacımız var. Bizi yalnız bırakmadıklarında neler yapacağımızı tüm dünya biliyor. Lokomotiv Moskova da bunun bilincinde. Hazırlıklarımızı son idmanla tamamlıyoruz."

"HOCA BENİ SAKİNLEŞTİRİYOR”

  • "Çok heyecanlıyım, hoca beni sakinleştiriyor. Muhteşem taraftarlarımıza çok iş düşüyor. 90 dakika susmamamız lazım. 90 dakikada Galatasaray’ın neler yapacağını bundan önceki maçlarda tüm dünya gördü. Her ne pahasına olursa olsun 90 dakika susmak yok ben de dahil. Ülkemizdeki tüm spor severler umarım iyi bir futbol seyreder ve keyif alırlar. Stadımızın tıklım tıklım dolmasını rica ediyorum. Yarın akşam bizi yalnız bırakmasınlar, sonra pişman olabilirler."