Uğur Meleke: Tekmeye kafa sokan adamlar!

Ünlü yorumcu Uğur Meleke, Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçını değerlendirdi.
Ünlü yorumcu Uğur Meleke, Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçını değerlendirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Galatasaray kendi sahasında Lokomotiv Moskova'yı 3-0 mağlup etti. Ünlü yorumcu Uğur Meleke bu maçı değerlendirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 3 yıl aradan sonra katılan Galatasaray, D Grubu'nda Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova'yı kendi sahasında Rodrigues, Eren ve Selçuk İnan'ın golleriyle 3-0 yenerek, Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı. Ünlü yorumcu Uğur Meleke, "İstanbul, hala Avrupa'nın çekinilecek deplasmanlarından biri" dedi.

Uğur Meleke, dün akşam golleri Galatasaray'ın bulduğunu ancak maçın 20 ile 45 dakikaları arasında Lokomotiv Moskova'nın iyi bir futbol oynadığını dile getirdi. Ünlü yorumcu Meleke, Galatasaray'ın galibiyetini 2 pozisyona bağladı.

Maçın 23. dakikasında sarı kırmızılıların sağ beki Linnes'in topu ayağından açtığını söyleyen Meleke, "Linnes topu ayağından açmıştı. Ama Norveçli oyuncu öyle istekli, öyle konsantreydi ki, sakatlanma pahasına tekmeye kafa sokup Corluka’ya kart göstertti" dedi.

Karşılaşmanın yine ilk yarısında yaşanan bir pozisyona dikkat çeken ünlü yorumcu Meleke şunları aktardı:

  • "Hakemin faul kararına sinirlenen Rodrigues topu yere vurdu. Sonra yarım saniyede hatasını fark edip yere vurduğu topun peşinden koşup geri getirdi sahaya! İşte o Rodrigues’in Şampiyonlar Ligi’nde var olma arzusuyla Linnes’in ciddiyeti, Galatasaray’ın bir numaralı sırrıydı dün gece."

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Günaydın #Galatasaray Ailesi

Galatasaray (@galatasaray)'in paylaştığı bir gönderi ()