UltrAslan'dan beklenen açıklama: Fatih Terim Göreve!

UltrAslan'dan beklenen açıklama: Fatih Terim Göreve​
UltrAslan'dan beklenen açıklama: Fatih Terim Göreve​

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan, dün gece yayınladığı bildiriyle sarı kırmızıların efsane ismi Fatih Terim'i göreve çağırdı.

Galatasaray taraftarı, her geçen gün Fatih Terim ismini daha gür sesle dillendiriyor. Igor Tudor ile yolların ayrılması ve erken seçim kararı ile sarsıntılı bir dönemden geçen sarı-kırmızılı camiada, takımın başına kimin getirileceği merak edilirken, Galatasaray taraftar grubu Ultraslan bir bildiri yayınladı. Yayınlanan bildiride, bu zor dönemde Galatasaray'ın başına Fatih Terim'in geçirilmesi gerektiğine vurgu yapıldı.

Bildiride kulübün belirsiz durumundan şikayet edilirken, "Armamızdaki 4 yıldızdan 1'ini bize kazandıran, Galatasaray'ın 'Türk olmayan takımları yenmek' hedefini en yüksek seviyede gerçekleştiren, yönetim boşluğunu takıma yansıtmadan hedefe yürütebilecek tek isim Fatih Terim'dir! Fatih Terim gerçeğidir" sözleri dikkat çekti.

Bildirinin devamında ise, "Yapılan yatırımlar, kurulan iddialı kadro, camianın derhal kenetlenme ihtiyacı tek bir adresi göstermektedir! Bu isim Fatih Terim’dir!" ifadesi kullanılarak yönetime çağrı yapıldı.