Vida'ya beklenmedik eleştiri

Vida'ya beklenmedik eleştiri​
Vida'ya beklenmedik eleştiri​

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bayern Münih'ten alınan 5-0'lık mağlubiyet sonrasında basın toplantısı düzenledi. Almanya deplasmanından alınan sonuçtan duyduğu üzüntüyü dile getiren Güneş, kırmızı kart gören Vida hakkında ilginç bir eleştiride bulundu.

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş düzenlenen basın toplantısında Bayern Münih karşısında alınan 5-0'lık mağlubiyetle ilgili üzüntüsünü dile getirdi.

İkinci maç için şanslarının kalmadığını ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, Bayern Münih maçının 16. dakikasında kırmızı kart görerek hayal kırıklığına neden olan Vida ile ilgili de dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Güneş'in Hırvat savunmacı hakkındaki açıklamaları şu şekilde:

  • "Medel ilk geldiğinde hem performans olarak, fiziksel olarak sıkıntılıydı, hem de oyun anlayışı olarak gergindi, mutsuzdu. Şu an daha iyi durumda. Bazı oyuncular uyumu geç sağlıyor. Vida da bu süreci yaşıyor.Vida Mitrovic'ten daha iyi olmasına rağmen henüz onun kadar verim vermedi. Mitrovic'in giderkenki hali, şu anki Vida'dan daha iyiydi. Bu, Vida'nın kötü oyuncu olduğunu göstermez. Oyuncuyu geç almamız gibi durumlar da sıkıntı olabiliyor. Vida'nın üzgün olduğunu biliyorum, dolayısıyla bu da onu etkileyecektir."

Domagoj Vida gördüğü kırmızı kartın ardından büyük üzüntü yaşadı. Hırvat oyuncu, Bayern Münih maçında sahayı göz yaşlarıyla terk etti.

🦅 Tur mucizelere kaldı...

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()