Yıldız futbolcuyu statta unuttular!

Ismael Diomende statta unutuldu
Ismael Diomende statta unutuldu

Futbol sahalarında yaşanan trajikomik olaylara bir yenisi Fransa'da eklendi. Soyunma odasından geç çıkan Ismal Diomande, takım otobüsünün gittiğini öğrenince hayatının en ilginç anlarından birini yaşadı.

Fransa Ligue 1’de 15. hafta mücadelesinde Strasbourg ile Caen karşı karşıya geldi.

Stade De La Meinau’da oynanan maçın sona ermesinin ardından trajikomik bir olay yaşandı. Konuk ekip Caen forması giyen Ismael Diomande, soyunma odasında fazla oyalanmanın bedelini ilginç şekilde ödedi.

Havalimanına yetişmek için acelesi olan takım kafilesi, Diomande’yi statta unuttu. Soyunma odasından geç çıktığı için otobüste olduğu sanılan 25 yaşındaki oyuncuyu almadan giden takım otobüsü, hatasını havalimanında fark etti.

Ismael Diomande'nin unutulduğunu fark ettiği an.
Ismael Diomande'nin unutulduğunu fark ettiği an.

Stat çıkışında takım otobüsünün gittiğini öğrenince büyük şaşkınlık yaşayan Diomande, daha sonra özel bir araçla havalimanına götürüldü ve kafileye yetiştirildi.

Geçtiğimiz aylarda benzer bir olay Manchester United forması giyen Lukaku’nun başına gelmişti. Maç sonunda takım otobüsünü kaçıran Lukaku, Southampton’dan Manchester’a taksiyle dönmüş ve 4 saat süren 360 kilometrelik yol için yaklaşık 2 bin TL ödemişti.