Yılın transferi PSG’den geliyor! Neymar için 222 milyon Euro

Neymar, PSG'ye transfer olacak mı?
Neymar, PSG'ye transfer olacak mı?

Paris-Saint Germain Teknik Direktörü Unai Emery, Neymar iddialarını doğruladı.

Neymar transferi ile tarihe geçecek mi? Paris-Saint Germain Teknik Direktörü transfer piyasasını sallayan Neymar iddiaları ile ilgili konuştu ve transferi istediklerini doğruladı.

Unai Emery, PSG'nin dünyanın en iyi oyuncularını istediğini kaydederken, "Paris Saint-Germain dünyanın en kulüplerinde oynayan, en iyi oyuncuları istiyor. Bayern Münih, Barcelona, Real Madrid gibi takımlarla rekabet ederek, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyorsak, PSG dünyanın en iyi 5 oyuncusundan birine sahip olmalı. Birini bu yaz transfer etmek istiyoruz. Neymar, Barcelona'ya transfer olduğundan bu yana çok gelişti ve dünyanın en iyi 5 oyuncusundan biri olduBaşkan ve kulüp, en iyi oyuncuları takıma kazandırmak için yıllardır uğraşıyor. Kulüp, takım, taraftarlar, üst düzey oyuncuların burada olmasından memnun olur" ifadelerini kullandı.

PSG'nin Neymar teklifi: 222 milyon Euro

Neymar ile anlaşmaya varması durumunda, Barcelona'ya Brezilyalı oyuncunun serbest kalma bedeli olan 222 milyon euroyu ödemeye hazır. PSG'nin, Neymar için yıllık 30 milyon euro üzerinden 5 yıllık bir teklif yaptığı kaydediliyor. Bu transfer gerçekleşirse, Neymar, Shangai Shenhua'da 38 mliyon euro yıllık ücreti olan Carlos Tevez'in ardından dünyanın en çok para kazanan 2. oyuncusu olacak.

Barcelona takımda kalacağından emin

Barcelona, Neymar'ın kulüpten ayrılacağına ihtimal vermiyor. Barcelona Başkan Yardımcısı Jordi Mestre, "Neymar Barcelona oyuncusu ve Barcelona oyuncusu olmaya devam edecek" derken, bir başka yönetici Jordi Mestre ise, "Neymar'ın Barcelona'da kalma ihtimali %200 diyerek transferin gerçekleşme ihtimali olmadığını kaydetti.

(Kaynak: Sporx)