Yılmaz vural tuttuğu takımı açıkladı!

Yılmaz Vural, Eskişehirspor'da mutlu olduğunu ve görevine devam etmek istediğini açıkladı.
Yılmaz Vural, Eskişehirspor'da mutlu olduğunu ve görevine devam etmek istediğini açıkladı.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, tuttuğu takımı açıkladı. Gönlünün Sakaryaspor'dan yana olduğunu belitren Vural ayrıca, Eskişehirspor'un başında kalmayı istediğini de söyledi.

Türk futbolunun en renkli teknik direktörlerinden olan Yılmaz Vural, merakla beklenen sorunun cevabını verdi ve tuttuğu takımı açıkladı.

Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın konuğu olan Vural, Sakaryaspor’u tuttuğunu söyledi. Vural, “Sakaryalıyım, memleketim Sakarya. Tuttuğum takımda Sakaryaspor. Pek çok arkadaşımızla Bandırmaspor maçını izledik. Biraz sıkıntılı bir maç oldu. Sakaryaspor baskılı oynamasına rağmen gol bulamadı. Zor olan bu müsabakadan, 2 puan kaybı ile ayrıldı. İş ikinci maça kaldı, görüntü Bandırma’dan yana. Umarım kendi memleketim olan Sakaryaspor bu turu aşar ve 1.Lig’e geri döner” ifadelerini kullandı.

Eskişehirspor’da göreve devam edip etmeyeceği konusunda da samimi ifadeler kullanan Yılmaz Vural, takımda kalmak istediğini belirtti. Vural, “Sevgili Halil Ünal Başkan, Eskişehirspor’un bana ihtiyacı olduğunu söyledi. Bu çok önemli bir kelimedir. Eskişehirspor'da devam etmekten çok mutlu olurum ancak bu iş ekonomiyle ilgili. Bu konunun çözülmesi lazım” şeklinde konuştu.