Yılmaz Vural'dan Galatasaray itirafı: Beni istediler, Fatih Terim'i getirdiler

Yılmaz Vural
Yılmaz Vural

Yılmaz Vural, Tudor ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük için Galatasaray'dan kendisini arayanların olduğunu açıkladı.

Türk futbolunun ünlü teknik adamı Yılmaz Vural'dan flaş bir Galatasaray itirafı geldi.

Habertürk TV'de katıldığı bir programda soruları yanıtlayan tecrübeli teknik adam, Tudor ile yolların ayrılmasının ardından Galatasaray'dan kendisini telefonla arayanların olduğunu itiraf etti. Yılmaz Vural, kendisine konuyla ilgili sorulan soru üzerine şu cevabı verdi:

  • "Direkt yönetimden bir şey gelmedi ama arayanlar oldu. Bana dediler ki, 'Yönetimin yarısından fazlası seni istiyor. Bu kez iş farklılaştı' dediler. Beni istediklerini söylediler ama biz bunları konuşurken, Fatih Hoca göreve geldi. Fatih Hoca, Galatasaray'ın bir ismidir. Bazı dengeler vardır. Fatih Hoca, orada Fatih Hoca oldu. Orada 4 tane şampiyonluğu var, Avrupa şampiyonlukları var. Onlarca kupası var. Böyle bir isim ortada varken, iş değişir. O geldi ve olaylar Galatasaray'da duruldu."

Yılmaz Vural, ayrıca aynı programda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili de samimi açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ikili ilişkilerinin de çok iyi olduğunu, dile getiren Vural "Biz Tayyip beyi çok severiz. Siyasi görüşümüz aynıdır farklıdır o farklı dava. Ama Tayyip bey bu özel ilişkiden dolayı bize öl dese ölürüz" ifadelerini kullandı.