A101'den dev teknoloji kampanyası!

A101 neredeyse yarı fiyatına satacak

A101, 28 haziran aktüel ürünler listesine yine uygun fiyatlı iki teknolojik ürün daha ekledi. Bu sefer de büyük bir indirime imza atan A101, 28 Haziran’da neredeyse yarı fiyatına Bluetooth kulaklık satışa sunmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin önde gelen marketler zincirinden biri olan A101, 28 Haziran tarihi aktüel ürünler listesine eklediği yeni teknolojik ürünleriyle piyasayı alt üst etmeye hazırlanıyor. Piyasa fiyatının altında satışa sunduğu ürünler ile stoklarını kısa sürede tüketen A101, 28 Haziran’da satışa sunacağı GoSmart Bluetooth kulaklık ve Xiaomi Mi Band 2 bileklik ile de yine mağaza önünde kuyrukların oluşmasına neden olacağa benziyor.

Kampanya 28 Haziran'da başlıyor!

Daha öncesinde de büyük indirimler yaptığına şahit olduğumuz A101, bu sefer 28 Haziran aktüel ürünler listesine eklediği bir ürünü neredeyse yarı fiyatına satışa sunmaya hazırlanıyor. Birçok insana telefon görüşmelerinden büyük kolaylık sağlayacak olan GoSmart Bluetooth kulaklık, uygun fiyat ile kullanıcıya 28 Haziran’da satışa sunulacak. Kablo sorununu da ortadan kaldıran bu ürün, tüm telefon modelleri ile uyumlu bir şekilde çalışıyor.

Piyasadaki en iddialı akıllı bileklikler arasında yer alıyor!

Bunun yanı sıra A101’de daha öncesinde de satışa sunulan ve büyük beğeni toplayan Xiaomi Mi Band 2 bileklik yeniden satışa sunulacak. Uygun fiyatı ve özellikleri ile kullanıcıların ilgisini çeken ürün akıllı saat özelliği ile günlük saat ihtiyacını karşılıyor. Buna ek olarak kalp atış sensörü, ivme ölçer gibi sensörleri bünyesinde barındıran akıllı bileklik. Kullanıcısının günlük kalp atışlarını ve gün içerisinde attığı adımı hesaplayabiliyor.

Müşterileri tarafından büyük ilgi toplayan ürünleri aktüel ürünler listesine ekleyen A101, 28 Haziran’da GoSmart Bluetooth kulaklığı 16,95 TL fiyat etiketi ile satışa sunarken Xiaomi Mi Band 2 bilekliği de 99,95 TL’den satışa sunacak. GoSmart Bluetooth kulaklık piyasada 30 ila 33 TL arasında satılıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >