AKG, 5 bin liralık yeni kulak içi kulaklığını tanıttı

AKG N5005
AKG N5005

Avusturyalı ses ekipmanları üreticisi AKG, ödüllü N serisi kulak içi kulaklıklarına bir yenisine daha ekledi. CES 2018'de tanıtılan N5005 model kulaklık, 5 bin lira fiyat etiketiyle baharda satışa çıkacak.

Samsung'un satın aldığı ses uzmanı Harman Kardon şirketinin alt kuruluşu olan AKG, CES 2018'de yeni kulak için kulaklığını tanıttı. Firmanın şimdiye kadarki en pahalı çözümlerinden biri olan N5005 model numaralı kulaklık, sadece beş sürücülü ses sistemiyle değil, beraberinde getirdiği aksesuarlarla da ses tutkunlarına en iyi şekilde hizmet için geliştirilmiş.

Bir dinamik, dört dengeli sürücüye sahip olan AKG N5005, iki farklı kablo, silikon ve sünger uçların yanı sıra sekiz saat kullanım süresi sunan Bluetooth adaptörle birlikte geliyor. Bu adaptöre bağlanan üst düzey kulak içi kulaklık, kablosuz olarak kullanılabiliyor.

Her biri farklı seri numarasıyla özel olarak üretilen kulaklığın kutusundan dört tane de filtre çıkıyor. Ses çıkışı bu filtreler sayesinde istenildiği gibi ayarlanabilen N5005'in çizilmelere karşı dayanıklı parlak siyah seramik gövdesi taşıdığı fiyat etiketini haklı çıkarmaya yetiyor.

Avrupa'da 1.000 sterlin (5100 ₺), ABD'de ise 1.000 dolar (3770 ₺) fiyat seviyesinden satılacağı açıklanan AKG N5005, ödüllü N40'ın profesyonel versiyonu olarak bahar aylarında ses tutkunlarının beğenisine sunulacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >