Amazon Prime Video Türkiye'de hizmete başladı

Amazon'un çevrimiçi video servisi Prime Video, Türkiye'nin de aralarında olduğu 200 yeni ülkede hizmete başladı.

Amazon'un, doğrudan Netflix'i hedef alan çevrimiçi video servisi Amazon Prime Video, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 200 yeni ülkede hizmet vermeye başladı. Sınırsız dizi ve filmi bünyesinde barındıran bu servis, Amazon'un faaliyette olduğu ve özel abonelik sistemi Prime'ın bulunduğu ülkelerde ücretsiz şekilde kullanılabiliyor. Ancak Prime Video'ya Türkiye'den erişmek isteyenlerin aylık 2.99 euro ödemeleri gerekiyor. Bu ücret altı aylık abonelik için geçerli. Akabinde fiyatın aylık 5.99 dolara çıkacağı belirtiliyor.
Mobilden de kullanım mümkün

                                    Kullanıcılara ilk etapta elbette bir haftalık deneme süresi sunuluyor. Ancak akabinde servisten yararlanmaya devam etmek için aylık ödeme yapılması şart. Amazon hesabıyla özel olarak tasarlanan Amazon Prime Video sayfasına giriş yaptığınızda servis kullanıma hazır hale geliyor. Dizi, film ve özel TV programlarının yoğunlukta olduğu Amazon'un çevrimiçi video servisinde Türkçe altyazılı filmler de ayrı bir kategori altında sunuluyor. 

Amazon Prime Video'ya, 
masaüstü kullanım dışında elbette mobil cihazlar üzerinden de erişim mümkün. Bunun için hem Android hem de iOS'taki uygulamaları indirmek gerekiyor. Ayrıca oyun konsollarından da servise erişim mümkün. PlayStation 3, Wii, Wii U ve Xbox üzerinden de benzer şekilde erişim sağlanabiliyor. Amazon Prime Video; Sony, Samsung ve LG gibi dev üreticilerin akıllı televizyonlardaki uygulamalarıyla da kullanılabiliyor.
Mobilden de kullanım mümkün Kullanıcılara ilk etapta elbette bir haftalık deneme süresi sunuluyor. Ancak akabinde servisten yararlanmaya devam etmek için aylık ödeme yapılması şart. Amazon hesabıyla özel olarak tasarlanan Amazon Prime Video sayfasına giriş yaptığınızda servis kullanıma hazır hale geliyor. Dizi, film ve özel TV programlarının yoğunlukta olduğu Amazon'un çevrimiçi video servisinde Türkçe altyazılı filmler de ayrı bir kategori altında sunuluyor. Amazon Prime Video'ya, masaüstü kullanım dışında elbette mobil cihazlar üzerinden de erişim mümkün. Bunun için hem Android hem de iOS'taki uygulamaları indirmek gerekiyor. Ayrıca oyun konsollarından da servise erişim mümkün. PlayStation 3, Wii, Wii U ve Xbox üzerinden de benzer şekilde erişim sağlanabiliyor. Amazon Prime Video; Sony, Samsung ve LG gibi dev üreticilerin akıllı televizyonlardaki uygulamalarıyla da kullanılabiliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >