Apple AirPods'a ek olarak bir de kafa üstü kulaklık çıkarabilir

Apple kulaklık
Apple kulaklık

Beats'i satın aldıktan sonraki süreçte kulaklıklar konusunda daha tecrübeli hale gelen Apple, bu yıl çıkması beklenen AirPods 2'ye ek olarak bir de kafaüstü kulaklık duyurabilir. Ayrıntılar haberimizde:

Yeni AppleAirPods uzun süredir konuşuluyor. Artık son olarak gelinen noktada iddiaların büyük bölümü yılın ilk yarısında yenikulaklığın çıkacağı yönünde. Apple tarafından herhangi bir açıklama ya da doğrulama yok. Ancak yine de artan söylentiler, AirPods 2'nin çıkış tarihinin yaklaştığının bir kanıtı olabilir.

Kafa üstü kulaklıkta AirPods'ta da olduğu gibi Siri desteğine yer verilecek.
Kafa üstü kulaklıkta AirPods'ta da olduğu gibi Siri desteğine yer verilecek.

Kulaklıkta özel bir ses yongası yer alabilir

Apple'ın yeni AirPods'a ek olarak bir de kafa üstü yapısında farklı bir kablosuz kulaklık tasarladığı konuşuluyor. Özellikle bundan beş yıl önce Beats'i satın alarak kendi bünyesine dahil eden Apple'ın bu tarz bir hamle yapması çok da zor değil.

Yine henüz söylenti aşamasından öteye gitmemesine rağmen kulaklığın 2019yılınınikinci yarısında satışa çıkacağı tahmin ediliyor. Daha önce AirPods'ta karşımıza çıktığı şekilde Siri asistanını aktif etme özelliğinin sunulacağı üründe bir de özel ses yongasının yer alması bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >