Apple News+ duyuruldu, tüm ayrıntılar haberimizde!

Apple News+
Apple News+

Apple, News uygulamasını güncelleyerek çok daha işlevsel hale getirdi. Ayrıca News+ ile birlikte 300 dergiye aylık 9.99 dolardan erişim sağlanıyor.

Her zaman olduğu gibi öncelikle Tim Cook sahneye çıktı. Apple News'in güvenilir kaynaklardan elde ettiği verileri karşınıza getirdiğinden bahsetti. Ayrıca, Apple News şu anda en fazla tercih edilen haber uygulamasıymış.

Böylece tüm dergiler tek platformdan sunulmuş oluyor.
Böylece tüm dergiler tek platformdan sunulmuş oluyor.

Dergilerle güncellenen AppleNews uygulaması aynı zamanda Plus özelliği sayesinde ücretliaboneliğe açılıyor. Beklenen de tam olarak buydu. Apple bu sayede yerel ve kaliteli haberlerin yer aldığı 300 dergiyi tek bir platform üzerinden sunuyor.

Kullanıcılar için özel içerikler de 'Sizin İçin' başlığı altında toplanıyor.
Kullanıcılar için özel içerikler de 'Sizin İçin' başlığı altında toplanıyor.

Aylık 9.99 dolar!

Şirketin bu servisle asıl amacı en iyi okuma deneyimini sunmak. Böylece niş ilgi alanlarında bile özel dergi içerikleri Apple News+'ta yer alıyor. Canlıkapak özelliğiyle dergilerin kapak fotoğrafları hareketli şekilde kullanıcıların karşısına getiriliyor. Ayrıca ilgi çekici içerikler 'Sizin İçin' başlığında toplanıyor. Ayrıca Plus aboneliğine Wall Street Journal da yer alıyor.

Üstelik en önemli detaylardan biri de Apple News'te okunan içeriklerle ilgili veriler üçüncü parti şirketlerle paylaşılmıyor. Yani bu veriler satılmıyor. Aylık ücreti ise 9.99 dolar. Ek olarak aile bireyleriyle paylaşım yapılabiliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >