Audi'nin kendi kendine park eden A8 modeli geliyor: İlk videosu yayınlandı

​Audi'nin kendi kendine park eden A8 modeli geliyor: İlk videosu yayınlandı
​Audi'nin kendi kendine park eden A8 modeli geliyor: İlk videosu yayınlandı

Audi 11 Temmuz'da tanıtacağı yeni nesil A8 modeli için bekleyiş sürerken, kendi kendine park etme özelliğiyle ilgili ilk videosu yayınlandı.

Gerek teknolojisi, gerekse tasarımıyla büyük beklenti oluşturan Audi'nin yeni nesil A8 modelinin tanıtılmasına çok kısa bir süre kaldı.

Aynı zamanda Audi'nin yarı otonom sürüş özelliğiyle donatacağı ilk otomobil olacak yeni nesil A8 modeliyle ilgili bugüne kadar az da olsa bilgi edindik. Tasarım çizgilerinin yanında altı, sekiz ve on iki silindir olmak üzere üç farklı motor grubuyla gelmesi beklenen araç, 48 V'luk elektrik sistemine sahip olacak.

Ortaya çıkan sızıntılar ve yöneticilerin açıklamaları Audi'nin yeni sanat eserinin özelliklerini bir bir ortaya seriyor. Son olarak ise, Audi resmi YouTube hesabı üzerinden aracın kendi kendine park edebildiği bir video yayınlandı. Ayın zamanda bu video sayesinde aracın kokpit ve dış tasarımıyla ilgili de önemli ayrıntıları öğrendik.

Aracın resmi tanıtım etkinliği 11 Temmuz‘da İspanya’nın Barselona kentinde gerçekleştirilecek. İşte kendi kendine park etme videosu;


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >