Biri çok farklı: iPhone 7s, iPhone 7s Plus ve iPhone 8 yan yana ilk defa görüntülendi

iPhone 8
iPhone 8

Apple'ın 10.yılına özel olarak tanıtması beklenilen 3 yeni model ortaya çıkmaya başladı.

Teknolojiyle ilgilenen hemen herkes Apple’ın Eylül ayında yeni modelleri iPhone 7s, iPhone 7s Plus ve iPhone 8’i tanıtmasını bekliyor. Bu yıl Apple için çok büyük bir önem arz ediyor. Öyle ki Apple markası bu yıl 10.yılını kutlayacak. İşte bunun için kullanıcılar Apple’ın düzenli olarak yaptığı tanıtıma bu sefer özel bir model daha eklemesini bekliyor.

Bu yeni modelin isminin ne olacağı henüz belli olmasa da önemli bir çoğunluk yeni modelin iPhone 8 ismini taşıyacağını söylüyor. Bir ihtimal daha var o da şu: iPhone X. Yeni modelin iPhone 8 şeklinde değil iPhone X olarak geleceğini söyleyenler de yok değil.

Fotoğraftaki iPhone’ların CNC çizimlerini görüyorsunuz.
Fotoğraftaki iPhone’ların CNC çizimlerini görüyorsunuz.

Fotoğrafa bakınca iPhone 7s ve 7s Plus’ın tasarımın değişmediği ancak 10. yıla özel tasarlanan modelin diğer modellerden farklı olduğu direkt göze çarpıyor. Eğer bu fotoğraflar doğru tasarımlarsa iPhone 8 hem yeni bir kamera tasarımına hem de farklı bir boyuta sahip olacak.

Eylül ayındaki özel etkinlikle tanıtılacak iPhone 8 modelinin 1000 doların üzerinde oldukça yüksek bir satış fiyatıyla kullanıcılara sunulacağı iddia edildi.

Siz Apple'ın bir sürpriz yaparak Eylül ayında iPhone 8'i tanıtacağını düşünüyor musunuz?

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >