Çalışırken görüntülenen Sony Xperia XZ4 yeni detayları ortaya çıkarıyor

Sony Xperia XZ4
Sony Xperia XZ4

Gelecek ay sonu Mobile World Congress'te tanıtılacak olan Sony Xperia XZ4 ile ilgili detaylar netleşmeye başlıyor. Telefonun çalışırken çekilen fotoğrafı, birkaç ayrıntıyı daha gün yüzüne çıkarıyor.

Bu yılın en çok merak edilen akıllı telefonlardan biri Sony Xperia XZ4. Şubat sonunda Barselona'daki Mobile World Congress'te tanıtılması beklenen yeni üst seviye model, Sony'nin 'klasikleşen' Xperia serisi tasarımlarından fazlasına odaklanıyor.

Üç arka kamera!

Geçtiğimiz günlerde sızan tek bir kılıf görseli bile aslında tasarıma dair çeşitli ipuçları barındırıyor. En önemli detaylardan biri telefonun alt alta dizilen üç arka kameraya sahip olması. En ise kısımda ise flaş ve mikrofon yer alıyor.

Çalışırken görüntülenen Xperia XZ4'teki en önemli detay sağ kısımda yer alan Side Sence özelliği.
Çalışırken görüntülenen Xperia XZ4'teki en önemli detay sağ kısımda yer alan Side Sence özelliği.

Olixar tarafından üretilen kılıflarda telefon ekranında herhangi bir çentik yer almadığı da görülüyor. Yani aslında klasik çerçeve tasarımının 'ince' de olsa devam edeceği öngörülüyor.

Son olarak yayınlanan bir fotoğraf, Xperia XZ4'ün yeni ayrıntılarını ortaya çıkarıyor. 6.5inç ekranda 21:9 görüntü formu sunması beklenen telefonda daha önce Xperia XZ3'de karşılaştığımız Side Sense özelliğinin yer alacağı tahmin ediliyor. Ayrıca telefonun Android 9 Pie ile geleceği de bilinen detaylar arasında.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >