Call of Duty 2019'un ismi belli oldu: 'Modern Warfare'

Call of Duty.

Dünya genelinde milyonlarca oyuncu tarafından merakla beklenen, tarihin en başarılı savaş simülasyonlarından biri olarak değerlendirilen Call of Duty'nin 2019 versiyonundan haber var. Yapım şirketinin sır gibi sakladığı 'isim meselesi' sonunda çözüme kavuşmuş durumda. Oyunun adı Call of Duty: Modern Warfare olarak belirlendi.

Bazı oyunlar, günümüzün 'yaşını başını almış oyuncuları' için de geleneksel hedef kitle konumundaki gençler için de 'geçmişle' eş anlamlıdır. Dünya oyun tarihine sinematik oynanış kavramını hediye etmiş, içerisinde barındırdığı dramatik sahneler ile gözleri doldurmayı hep başarmış, hikayesi ve karakterleri ile rakipsiz durumdaki Call of Duty, bu tip oyunlara verilecek en güzel örnek konumunda yer alır.

Modern Warfare ismi, oyunlara verilmiş seri isimleri arasında en akılda kalıcı olarak nitelendirilebilir.
Modern Warfare ismi, oyunlara verilmiş seri isimleri arasında en akılda kalıcı olarak nitelendirilebilir.

Serinin ilk oyununda yer alan Stalingrad çıkarması, ikinci oyundaki Normandiya saldırısı, Modern Warfare'deki keskin nişancı bölümü derken Call of Duty'nin akıllardan çıkmayacak onlarca farklı detaya sahip olduğumuzu hatırlıyoruz. Dünya genelinde birçok farklı oyun tutkununu bir şekilde kendine bağlamaya başlayan efsanevi seri, 2019 yılı içerisinde çıkacak yeni oyunuyla da ciddi bir kitleyi kendine bağlamak konusunda başarılı olabilir. Oyunla ilgili fazlaca bilgiye sahip olmamakla birlikte son günlerde ortaya çıkan bir detay, birçok kullanıcının merakını giderecek gibi duruyor.

Call of Duty Black Ops, PS4 dünyasının en çok satın alınan oyunları arasında yer alıyor.
Call of Duty Black Ops, PS4 dünyasının en çok satın alınan oyunları arasında yer alıyor.

Yeni isim: 'Modern Warfare!'

Infinity Ward'ın Call of Duty serisinin yeni oyun ismi uzun bir bekleyişin ardından ortaya çıktı. Ortada dolaşan onlarca farklı söylenti sonrası Call of Duty'nin yepyeni bir Modern Warfare serisi ile geldiği doğrulandı. Konuya dair açıklamalarda bulunan Kotaku editörü Jason Schreier'ın paylaşımları da heyecanı artırmış durumda.

"Call of Duty 2019 henüz duyurulmasa da 'remastered' sürümüyle karşı karşıya olacağımızı söylemek mümkün!"

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >