Cam arka yüzey ve çentik ekrana sahip iPhone SE 2 konsept videosu yayınlandı

iPhone SE 2
iPhone SE 2

İlk model üzerinden yıllar geçmesine rağmen iPhone SE 2 hakkında söylentiler gelmeye devam ediyor. Bu kez de cam arka yüzey ve çentik ekrana sahip bir prototip üzerinde duruluyor. Konsept videosu haberimizde:

iPhone SE şu an için Apple ailesindeki en belirsiz ürünlerden biri. Çünkü üretimin sonlanmasıyla yakında piyasadan kalkacağı söylenirken diğer yandan da yeni modeliyle alakalı bilgiler geliyor.

Telefon artık köşeli ufak yapısı, 4 inç'lik ekranı ve Apple A9 işlemcisiyle hem tasarım hem de teknik anlamda yeterli gelmiyor. Ancak son dönemlerde epey karşılaştığımız gibi bu sene yeni modelin çıkacağı söylentileri gelmeye devam ediyor.

iPhone SE 2 konsept video yayınlandı

Son olarak, en iyi konsept videolardan biri yayınlandı. Bu videoda çentikli uçtan uca bir ekran yer alıyor. Aynı zamanda Qi destekli kablosuz şarj desteği de sunuluyor. Altın, kırmızı, gümüş ve mavi renk seçeneklerinin de yer verildiği konsept daha önce de çeşitli tahminleriyle ve videolarıyla karşımıza çıkan Ran Avni'ye ait.

Geçmişte epey yoğun şekilde iPhone SE söylentileriyle karşılaştık. Çentikli ekran konusundaki fikri ise geçen sene Sonny Dickson ortaya attı.

Peki siz, iPhone SE konsepti hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >