Canlı yayın: Huawei Mate 10 tanıtılıyor

Huawei Mate 10
Huawei Mate 10

Huawei, uzunca bir süredir merakla beklenen yeni nesil tepe seviyesi akıllı telefonu Mate 10'un tanıtımını gerçekleştiriyor. YouTube üzerinden Mate 10 organizasyonunu canlı olarak takip edebilmek mümkün.

Geçtiğimiz günlerde, Çinli Huawei'nin bir süredir üzerinde çalıştığı yeni tepe seviyesi akıllı telefonu Mate 10'un bazı detayları ortaya çıkmış; cihazın özellikle yapay zeka desteğiyle ön plana çıkacağı ifade edilmişti. Yılın ikinci çeyreğine ait satış raporlarına göre Samsung ve Apple'ın ardından üçüncü sırada yer alan Huawei, bu başarıyı devam ettirmek için yeni adımlar atmaya devam ediyor; esasında son olarak şu anda tanıtımı gerçekleştirilen Mate 10 da bu hamlelerden biri.

Huawei Mate 10, özellikle yapay zeka ve artırılmış erçeklik desteğiyle ön plana çıkıyor.
Huawei Mate 10, özellikle yapay zeka ve artırılmış erçeklik desteğiyle ön plana çıkıyor.

Birkaç hafta önce Huawei'nin Twitter'da kendi hesabı üzerinden paylaştığı videoda Mate 10'un bir akıllı telefon olmadığından bahsedilmiş; bir dakikalık bu videoda cihazın görme, düşünme ve öğrenme gibi birçok yeteneğe sahip olacağı üzerinde durulmuştu. Ayrıca Huawei, yeni cihaz için "akıllı makine" şeklinde bir açıklama da yapmıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >