Canlı yayın: Huawei P20 tanıtımı başlıyor!

Huawei P20
Huawei P20

Huawei'nin uzunca bir süredir konuşulan yeni tepe seviyesi akıllı telefon serisi P20, bugün Paris'te düzenlenen etkinlikle sahneye çıkıyor. Etkinliği canlı olarak takip etmek isteyenler, Huawei Mobile'ın YouTube sayfasına erişmesi yeterli.

Samsung ve Apple'ın ardından "en fazla akıllı telefon satan şirketler" listesinde üçüncü sırada yer alan Huawei, uzunca bir süredir konuşulan P20 ailesini nihayet gün yüzüne çıkarıyor.

Bugün, Paris'te düzenlenen özel bir etkinlikle tanıtılacak olan yeni akıllı telefonlar P20 ve P20 Pro olarak sıralanıyor. Ancak, Lite modelinin es geçilmesi ve P20 / P20 Pro olarak iki farklı versiyonunun sunulması da söz konusu.

Huawei P20 Pro modelinde önde çentikli tasarım dikkat çekerken arkada ise Leica imzalı üç arka kamera yer alıyor.
Huawei P20 Pro modelinde önde çentikli tasarım dikkat çekerken arkada ise Leica imzalı üç arka kamera yer alıyor.

Huawei P20 özellikleri

Huawei'nin P20 modelinde 5.8 inç boyutunda IPS panele sahip bir ekran ve Kirin 970 yonga setinin yer alması bekleniyor. Ayrıca grafik işlem birimi tarafında ise görevi Mali-G72 MP12 alıyor. Ek olarak 4 GB RAM, 128 GB depolama alanı sunuluyor. Tanıtımın ardından tüm detaylar açığa çıkacağı için diğer teknik özelliklerle ilgili ayrıntıları ek haberlerle sizlere aktaracağız.

Huawei P20 Pro özellikleri

Tabii buna ek olarak bir de Pro modeli var. Huawei Kirin 970 yonga seti, Mali-G72 MP12 grafik işlem birimi, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı gibi teknik ayrıntılara sahip olacak. Pro versiyonunda en önemli ayrıntı arka kamera. Üç arka kameranın (40 MP RGB + 20 MP monokrom + 8 MP telefoto) yer aldığı akıllı telefonda önde ise 24 MP çözünürlük sunan bir selfie kamerası bulunuyor.

Huawei P20 ve Huawei P20 Pro canlı yayını

Her iki akıllı telefon için de detayları içeren haberler yayınlayacağız. Fakat Huawei Mobile'ın YouTube kanalı üzerinden canlı akışı takip edebilmek mümkün.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >