Canlı Yayın: Samsung Galaxy Note 9 tanıtıldı!

Samsung Galaxy Note 9 canlı yayın
Samsung Galaxy Note 9 canlı yayın

Samsung, New York'taki Unpacked etkinliğiyle birlikte yeni tepe seviyesi akıllı telefonu Galaxy Note 9'u tanıttı! Tüm detayları canlı yayın eşliğinde sizlerle paylaştık.

Samsung, Türkiye saatiyle 18:00 itibariyle başlayan canlı yayınla birlikte Galaxy Note 9'u tanıttı. Böylece, New York'ta gerçekleşen Unpacked etkinliğinde şu ana kadar akıllı telefonla ilgili ortaya çıkan tüm ayrıntılar netleşti.

Samsung Galaxy Note 9 detayları!

Geçen sene 23 Ağustos'ta Galaxy Note 8'i duyuran Güney Koreli şirket, bu yıl yeni telefonu için tanıtım tarihini biraz daha öne çekmiş durumda. Bunun en önemli sebeplerinden biri de 9 Ağustos'un Galaxy Note 9'u tanıtmak için gayet uygun bir tarih olması.

Samsung Galaxy Note 9 için tasarlanan tanıtım davetiyesi.
Samsung Galaxy Note 9 için tasarlanan tanıtım davetiyesi.

Her yeni modelde olduğu gibi Galaxy Note 9'dan beklenen birçok farklı özellik var. Şu ana kadar ortaya çıkan bilgiler ve söylentiler neticesinde Galaxy Note ailesinin diğer modellerinde de olduğu gibi yeni akıllı telefonun ön plana çıkan üç farklı özelliği var. Bunlar büyük ekran, daha fazla kapasiteli bir batarya ve S-Pen desteği.

Samsung Galaxy Note 9 fiyatı

Gün içinde Galaxy Note 9 için Türkiye fiyatı da belli oldu. MediaMarkt sitesinde listelenen akıllı telefonun 64 GB'lık taban modeli için 6499 TL'lik bir fiyat etiketi belirtildi.

Samsung Galaxy Note 9 canlı yayın

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >