Çiftlik Bank CEO’sunun paraları saydığı iddia edilen video sahte çıktı

Mehmet Aydın
Mehmet Aydın

Binlerce kişiyi dolandırarak milyonlarca lirayı alıp kayıplara karışan Çiftlik Bank CEO’su Mehmet Aydın hakkında çıkan son videonun kendisiyle alakası olmayan eski bir video olduğu ortaya çıktı.

Çiftlik Bank adı altında binlerce kişiden milyonlarca lira toplayarak Uruguay’a gittiği iddia edilen Mehmet Aydın’ın, kazandığı paraları Papillion isimli sosyal medya platformunda yayınladığı iddia edilmişti.

Mehmet Aydın'ın paraları saydığı iddia edilen video 2015 yılında paylaşılmış

Soru soran insanlara videolu cevaplar verilen platformda Mehmet Aydın olduğu iddia edilen hesap bazı kullanıcılara cevap niteliğinde videolar yayınlıyor. Son olarak bir kullanıcının ''Paraları eziyor musun?'' sorusuna çekmecede bulunan paralarla oynarken bir video ile cevap verdi. Ancak hesabın cevap niteliğinde paylaştığı bu videonun 2015 yılında yabancı bir hesaptan paylaşılan bir video olduğu anlaşıldı.

Video sonradan hesaptan silinse de kullanıcılar YouTube başta olmak üzere videoyu diğer sitelere hızlıca taşıdı. Bakalım Mehmet Aydın’ın yeni videoları gelmeye devam edecek mi. Bilgiler geldikçe sizinle paylaşacağız.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >