CS:GO'nun popüler haritası Dust2 yenileniyor

CS:GO Dust 2
CS:GO Dust 2

Dünyanın en fazla oynanan aksiyon oyunları arasında bulunan CS:GO’nun en fazla oynanan haritası ise Dust 2. İşte resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre bu harita değişecek.

Counter Strike Global Offensive'in (CS:GO) haritası De_Dust, yılların eskitemediği ve ilk giriş seviyesinden ziyade daha çok üst seviye oyuncuların tercih ettiği Orta Doğu temalı bir haritaydı. Valve’ye ait oyunun en eski haritalarından olan De_Dust’un yerini şimdilerde Dust2 almaya başladı. Daha küçük yapısı ve daha düzgün planlamasıyla kullanıcılar tarafından sevilen Dust2 özellikle CS:GO’da en fazla tercih edilen harita olmayı başarmıştı.

Rekabetçi'den kaldırılmasının sebebi belli oldu

Senenin basında Dust2’yi ''rekabetçi moddan'' kaldıran Valve, konuyla alakalı bir açıklama yapma gereği de duymamıştı. O zaman nedeni belli olmayan durum atılan bir tweetle netliğe kavuştu. Valve’nin yaklaşık 8 aydır rekabetçide bulunmayan Dust2 haritası üzerinde düzenleme yaptığı ortaya çıktı.

Bir sonraki beta sürümünde test edilecek

Dust2 haritasının güncellendiğini yine CS:GO resmi Twitter hesabı duyurdu. Güncellenmiş hali merak edilen harita, ilk beta sürümünde test edilecek.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >