Elon Musk, The Boring Company şapkasının satış rakamlarını paylaştı

The Boring Company
The Boring Company

İlk olarak Elon Musk tarafından Twitter üzerinden duyurulan ve 20 dolara satılan şapkanın ilk 3 günde 300 bin dolarlık satış rakamına ulaştığı açıklandı.

Tesla ve SpaceX gibi şirketlerin başında bulunan Elon Musk, tünel projesini yürüten şirketi The Boring Company’e ait siyah renkli şapkayı daha önce duyurmuş ve binlerce kişi bu şapka için meraklı bir bekleyişe geçmişti. Şapka bir kesim tarafından sevilirken bazıları şapkayı siyah renkli beyzbol şapkasına veya dedelerimizin taktığı şapkaya benzetti.

300 bin doların sadece 3 gün içerisinde sıradan bir şapkayla elde edilmesi hemen herkese şaşırtıcı gelebilir. Çünkü böylesine büyük bir para, çoğu alışveriş sitesinin günlük kazancının bile üzerine çıkıyor. 20 dolara satışa çıkarılan şapkanın sadece tek rengi bulunuyor. Birçok kişi tarafından gereksiz bir ürün olarak görülen ürün Elon Musk tarafından da dünyanın en sıkıcı şapkası olarak nitelendirildi.

The Boring Company şapkasının satış sayfasındaki görüntüsü.
The Boring Company şapkasının satış sayfasındaki görüntüsü.

Çağımızın en büyük problemlerinden trafik problemini çözmek isteyen Elon Musk, The Boring Company ile sürdürdüğü çılgın tünel projesinin çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Musk, projeyle ilgili paylaştığı son görselle takipçilerini heyecanlandırmıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >