En enteresan çiftlik oyunu geliyor

Kaz oyunu geliyor.
Kaz oyunu geliyor.

Çok sayıda enteresan oyunun bir bir piyasaya çıktığı bugünlerde, çiftlikteki kaz olmanızı sağlayan House House Games şirketinden yeni oyun, sizlere büyük bir eğlence vadediyor...

Yaramaz, agresif ve oldukça sevimli kazlar; çiftlik hayatıyla iç içe olalım ya da olmayalım hepimiz için oldukça ilgi çekici bir hayvan olmak konusunda iddialı. Her ne kadar temiz ve güzel gözükse de oldukça yaramaz olmasıyla dikkat çeken kazlar, kendi halindeki insanlara saldırmaları veya dikkat çekmek için çılgınca bağırmalarıyla çok özgün bir kuş olduğunu her zaman ortaya koymayı başarıyor. Kazların bu ilgi çekici halinin farkına varan Avustralyalı oyun şirketi House House Games, YouTube kanalı üzerinden henüz beta seviyesinde olan bir çiftlik oyunuyla alakalı oynanışı ifade eden Untitled Goose Game (Başlıksız Kaz Oyunu) isimli bir video yayınladı.

Bir çiftliği mekan olarak kullanan oyunun diğer çiftlik oyunlarından farkı bu kez bir çiftçi olarak değil, bir kaz olarak oyunda yer almamız. Kazımızın elinde bulunan yapılacaklar listesi bize yol gösterirken "bir kaza yakışır" mottosu oyunun temelini oluşturuyor. Çiftçinin anahtarını çalıp peşimizden koşturduğumuz, su hortumuyla etrafı ıslattığımız oyun; bir kaz bir çiftçi için ne kadar tehlikeli olur sorusuna cevap veriyor. 2018 yılı başında piyasaya çıkacak olan oyun; birçok kullanıcıyı meraklandırıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >