FIFA 18, yepyeni bir çalım hareketiyle birlikte geliyor

FIFA 18
FIFA 18

EA Sports’un merakla beklenen oyunu FIFA 18’le ilgili detaylar yavaş yavaş artmaya başlıyor. Şimdi de FIFA 12 ve 13’te gördüğümüz çalım hareketi FIFA 18’le birlikte yeniden bizlerle olacak.

EA Sports, futbol maçlarında fazlaca görmeye alışık olduğumuz fakat yaklaşık 5 oyundur kodlarında bulunmayan bir çalım hareketini yeniden kullanımımıza açıyor. “Sağından atıp solundan geçmek” olarak hemen hemen tüm futbolseverler tarafından oldukça iyi bilinen bu hareket, iki farklı yön için de FIFA 18’de yer alacak. YouTube yayıncısı MattHDGamer, paylaştığı video ile yeni çalım atma yöntemini net bir biçimde gösteriyor.

“Sağından atıp solundan geçme hareketi” FIFA severleri şimdiden iki farklı kutba ayırmış durumda. Gelmesiyle çok mutlu olan, oldukça keyifli görüntüler çıkacağını düşünen de var, çalım atmanın fazlaca kolaylaşacağını iddia eden de. Hareketin yapılması için gereken tek şeyin analoğa iki kez basıp rakibin etrafından dolaşmak olduğu düşünüldüğünde biraz kolay bir çalım tekniğiyle baş başa olduğumuz söylenebilir. Oyunun çıkmasının ardından çalımla birlikte nelerin değişeceğini daha net görme şansı yakalayacağız.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >