FIFA 97 efsanesi FIFA 19 ile dönüyor!

​FIFA 97 efsanesi FIFA 19 ile dönüyor!
​FIFA 97 efsanesi FIFA 19 ile dönüyor!

Bugün içerisinde demosunun yayınlanmasını beklediğimiz EA Sports’un efsanevi futbol oyunu FIFA 19’dan sürpriz haberler gelmeye devam ediyor. FIFA’daki The Journey videosu, müthiş bir sürprizi de ortaya çıkarıyor…

FIFA 19, 3 senedir büyük bir ilgi ve merakla takip edilen The Journey: Champions modunun son sezonuna hazırlanıyor. Alex Hunter ile birlikte kız kardeşi Kim'i ve arkadaşı Danny Williams'ı da yöneteceğimiz modun bir de küçük sürprizle geleceği ortaya çıktı. Videoların yayınlanmasıyla birlikte ‘sürpriz’ özelliğini biraz olsun yitiren yenilik birçok insanı heyecanlandırmayı şimdiden başardı. Hatta oyunun giriş bölümlerinden birinde Alex Hunter’ın dedesi Jim Hunter’ın 100. golünü atmak için sahaya çıktığı bir Everton maçı oynanıyor. Bu maç da inanılmaz bir ‘düşüncelilikle’ yerleştirildiğinden heyecan kasırgası iyiden iyiye artıyor.

Oyun, 28 Eylül'de çıkacak!

Everton maçının kısa sekansı birçok oyuncuyu mutlu edecek gibi görünüyor. Kamera açıları, tekrarlarda yanıp sönen 'REPLAY' yazısı derken asıl sürpriz, maçı FIFA serisinin emektar spikeri John Motson'ın sunacak olması olmuş. Bugün itibarı ile PS4, Xbox One ve PC için demosunun çıkması beklenen oyunun çıkışına da sadece 2 hafta kaldı. Oyun 28 Eylül'de tüm futbol severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Oyunun müdavimleri için FIFA 97’den beri uzunca bir zaman boyunca FIFA serisine ses veren Motson da hoş bir detay olarak oyuna adapte ediliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >