Fortnite Mobile Android Beta yayınlandı

Fortnite Mobile Android Beta yayınlandı
Fortnite Mobile Android Beta yayınlandı

Battle Royale kategorisinin popüler oyunu Fortnite, sonunda Android platformuna geliyor. Samsung Galaxy Note 9 etkinliğinde ortaya çıkan Android versiyonun beta sürümü Fortnite Mobile Beta Android, kullanıma sunuldu.

Oyun tutkunlarının uzun süredir beklediği Fortnite Mobile Beta, Android cihazlar için yayınlandı. Fortnite Mobile Beta ile oyun keyfi artık Android cihazlara da geliyor. Epic Games tarafından geliştirilen ve dünya genelinde 125 milyondan fazla oyuncuya ulaşan Fortnite, sonunda Androidplatformu için yayınlandı.

Samsung Galaxy Note 9 ile birlikte tanıtıldı

Hâlihazırda PC, Mac, Play Station 4, Xbox One, Nintendo Switch ve iOS platformlarında oynanabilen oyun böylelikle tüm büyük platformları kapsar hale geldi. Fortnite’ın Beta’sı ilk aşamada yalnızca belirli Samsung Galaxy serisi cihazlara sahip oyunculara açık olacak. Samsung Galaxy serisi harici cihazların sahipleriyse bugünden itibaren fortnite.com/androidadresinden Beta için ön kayıt yaptırabilecekler. Ayrıca Samsung Note 9 veya GalaxyTab S4 satın alan oyuncular benzersiz Galaxy kıyafetine de sahip olacaklar. Fortnite’ın Android Beta’sı ilk etapta aşağıdaki Samsung cihazlara açık olacak. 13 Ağustos itibariyle de diğer marka Android cihazlar da oyunu oynayabilecekler.

Android kullanıcıları uzun zamandır Fortnite erişebilirliğini bekliyordu.
Android kullanıcıları uzun zamandır Fortnite erişebilirliğini bekliyordu.

Android Beta'nın ilk olarak çalışacağı cihazlar:

  • Samsung Galaxy: S7 / S7 Edge, S8 / S8+, S9 / S9+, Note 8, Note 9, Tab S3, Tab S4
  • Google: Pixel / Pixel XL, Pixel 2 / Pixel 2 XL
  • Asus: ROG Phone, Zenfone 4 Pro, 5Z, V
  • Essential: PH-1
  • Huawei: Honor 10, Honor Play, Mate 10 / Pro, Mate RS, Nova 3, P20 / Pro, V10
  • LG: G5, G6, G7 ThinQ, V20, V30 / V30+
  • Nokia: 8
  • OnePlus: 5 / 5T, 6
  • Razer: Phone
  • Xiaomi: Blackshark, Mi 5 / 5S / 5S Plus, 6 / 6 Plus, Mi 8 / 8 Explorer / 8SE, Mi Mix, Mi Mix 2, Mi Mix 2S, Mi Note 2
  • ZTE: Axon 7 / 7s, Axon M, Nubia / Z17 / Z17s, Nubia Z11

Fortnite’ın Androidsürümü Google Play Store’da yer almayacak ve yalnızca oyunun resmi sitesi olan fortnite.com üzerinden indirilecek. Ayrıca Android sürümündeki oyuncular PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC, Mac ve iOS sürümlerindeki arkadaşlarıyla birlikte oynayabilecek ve diğer platformlarda kaydettikleri ilerlemeye ve satın aldıkları eşyalara bu sürümde de sahip olacaklar.

Fortnite iOS sürümü de var

Oyunun iOS sürümü ise geçtiğimiz aylarda kullanıma sunulmuştu. Eğer iOs işletim sistemine sahip bir cihazınız varsa buraya tıklayarak Fortnite'ı indirebilir ve ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >