General Mobile GM 8'ler için Android 8.1 güncellemesi başladı

General Mobile GM 8
General Mobile GM 8

General Mobile, sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruyla birlikte GM 8'ler için Android 8.1 güncellemesinin tüm cihazlara bu hafta içinde geleceğini duyurdu. Detaylar haberimizde:

Orta ve üst seviyeye özel tasarladığı yüksek fiyat / performans oranına sahip akıllı telefonlarla ülkemizde epey ilgi gören General Mobile, Android güncellemeleri konusunda hassas davranıyor. Şirket son olarak GM 8 için de Android 8.1 Oreo güncellemesini yayınladı.

Şirketin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda bu hafta tüm GM 8'lerin Android 8.1 güncellemesini alacağı da ifade edildi. General Mobile GM 8 sahipleri Sistem Yöneticisi ve Sistem Güncellemesi yolu üzerinden güncellemeleri kontrol edebilir.

Android 8.1 Oreo, neler getiriyor?

Önceki sürümlere oranla çok daha üst düzey bir güvenlik sunan Android 8.1, Güvenli Tarama özelliği sayesinde internet üzerinden gelebilecek herhangi bir zararlı yazılıma karşı ekstra güvenlik kalkanı sunuyor. Tabii bildirimlerin istenildiği gibi sınırlandırılması, Bluetooth cihazların pil göstergesi ve formların otomatik olarak doldurulması gibi yenilikler de var. En önemli 7 özelliği geçtiğimiz dönemlerde video haline getirmiştik.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >