Google çöktü: Görsel arama çalışmıyor!

Google'ın görsel arama sisteminde çeşitli sorunlar yaşanıyor. Kullanıcılar, görsel arama sisteminde fotoğrafların yüksek çözünürlükte görüntülenememesinden şikayetçi.

Google'ın mevcut altyapısında zaman zaman çeşitli problemler ortaya çıkabiliyor. Son olarak kullanıcılar, özellikle bir saattir "Görseller" arayüzünde çeşitli sıkıntılarla karşılaşıyor.

Google'dan herhangi bir görsel arama yapıldığında sonuçlar listeleniyor fakat herhangi bir görsele tıklandığında hiçbir işlem gerçekleşmiyor. Yani görseller yüksek çözünürlüklerde görüntülenemiyor.
Şu anda Twitter kullanıcıları da şikayetlerini dile getirmek amacıyla tweet atmaya başladı.
Google Görseller sorunu nasıl çözülür?
Problem devam ederken çözüm ise gayet basit. Kullanıcılar şimdilik web tarayıcılarının gizli sekme özelliğini kullanarak, bu problemin üstesinden gelebilir.
Google Görseller sorunu nasıl çözülür? Problem devam ederken çözüm ise gayet basit. Kullanıcılar şimdilik web tarayıcılarının gizli sekme özelliğini kullanarak, bu problemin üstesinden gelebilir.
Web tarayıcılarda gizli sekme nasıl açılır?
Web tarayıcıda bu özelliği aktif edebilmek Google Chrome'da CTRL + Shift + N tuş kombinasyonunu aynı anda kullanmak yeterli. Daha sonrasında karşınıza gelen ekranda arama yaparak, görsel arama sistemini tekrardan kullanmaya başlayabilirsiniz.
Web tarayıcılarda gizli sekme nasıl açılır? Web tarayıcıda bu özelliği aktif edebilmek Google Chrome'da CTRL + Shift + N tuş kombinasyonunu aynı anda kullanmak yeterli. Daha sonrasında karşınıza gelen ekranda arama yaparak, görsel arama sistemini tekrardan kullanmaya başlayabilirsiniz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >