Google'dan açıklama geldi: Bu sene Google Watch tanıtımı yok!

Google Watch
Google Watch

Yeni nesil Pixel 3 ve Pixel 3 XL modellerini Ekim'de düzenlenecek organizasyonla tanıtması beklenen Google'ın bu yıl Pixel Watch akıllı saati duyurmayacağı netleşti.

Berlin'de düzenlenen IFA 2018'in ikinci gününde Android ekosistemine yönelik yeni haberler gelmeye devam ediyor. Huawei, Sony, Motorola ve HTC başta olmak üzere birçok farklı üreticinin yeni modellerini sergilediği fuarda Google da önemli bir konumda yer alıyor.

Google Watch'un ne zaman tanıtılacağı ise şimdilik bilinmiyor.
Google Watch'un ne zaman tanıtılacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Pixel Watch bu sene çıkmıyor!

Mobil tarafta Pixel akıllı telefonlara odaklanan Google, aslında bir yandan da akıllı saat gibi giyilebilir teknolojilere yönelik hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz dönemlerde akıllı saatler için geliştirdiği mobil işletim sistemini Wear OS olarak isimlendiren şirketin bu sene herhangi bir Pixel Watch cihazı çıkarmayacağı netleşti. Bu karar doğrudan Wear OS mühendislik birimi direktörü Miles Bar tarafından açıklanmış durumda.

Böylece Ekim'de Pixel 3 ve Pixel 3 XL ile sahneye çıkması beklenen Pixel Watch tanıtımı daha ileri bir tarihe ertelenmiş oldu. Yani en azından projenin iptal edildiğine dair bir karar ya da açıklama olmadığı için Pixel Watch'un ileri bir tarihte tanıtılabileceği ifade ediliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >