GTA Online, bir haftada '1 milyon dolar' dağıtacak

GTA serisi, tüm karakterleriyle oyun dünyasının en gözde üyeleri arasında yer alıyor.
GTA serisi, tüm karakterleriyle oyun dünyasının en gözde üyeleri arasında yer alıyor.

Grand Theft Auto serisinin başarıları sonrası Red Dead Redemption ile de beklentileri karşılayan Rockstar Games, yaşadığı ‘iyi günleri’ GTA Online kullanıcılarıyla paylaşmaya karar verdi…

21 Kasım 2018 itibariyle başlayacak ‘Efsane Cuma İndirimleri’ kapsamında, Grand Theft Auto Online üzerinden her gün ödül dağıtılacak. Tüm oyunculara, toplamda 1.35 milyon doları bulacak olan oyun içi ödüllerin dağıtılması işlemi dışında SUMO ve Running Back modlarında iki kat RP ve para ödülü yer alacak.

GTA Online’ın yeni otomobil seçenekleriyle güncellendiğini de hatırlatalım.
GTA Online’ın yeni otomobil seçenekleriyle güncellendiğini de hatırlatalım.

RockstarGames’in resmi Twitter hesabı üzerinden yayınlanan duyuruya göre birçok farklı oyun oynama alanı ve GTA etkinlik noktalarında da özel indirimler kullanıcılarla buluşturulacak. 21 Kasım itibariyle oyuna yalnızca giriş yapmış kullanıcılar bile 750 bin dolar ödül kazanma şansına sahip olabilecek.

%40’a varan oyun içi indirimler söz konusu

21 Kasım ve 26 Kasım tarihleri arasında her gün, toplam yüzer bin dolar ödül dağıtılacağı açıklanırken GTA Online oyuncularının bu ödüller konusundaki heyecanı da sosyal medya hesaplarına yansıdı. Bunun dışında bir süredir satın almak için tereddütte olduğunuz oyun içi satın alım araçları da Premium Los Santos galerilerinde %40’a varan indirimlerle birlikte kullanıcıların olabiliyor. GTA Online’a bir süredir giriş yapmayan kullanıcılar için avantaj sayılabilecek tüm yenilikler sisteme adapte edilmiş durumda denebilir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >