Haftanın mobil uygulaması - 1: Milli Parklar

Milli Parklar
Milli Parklar

Hem Android hem de iOS'ta yer alan Milli Parklar uygulamasıyla ülkemizdeki milli park ya da tabiat parklarını sanal ortamda gezip, detaylı bilgi alabilmek mümkün. Üstelik bu konulardaki tüm haberler ve duyurular da yine mobil uygulama üzerinden görüntülenebiliyor.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nün mobil uygulaması Milli Parklar, kısaca Türkiye'de bulunan milli parkları sanal ortamda keşfetmek ve kapsamlı bilgi almak isteyenlere hitap ediyor.

Milli Parklar uygulamasının ana ekranı.
Milli Parklar uygulamasının ana ekranı.

Uygulama açıldığı anda ilk etapta ilgi çekici görsellerle süslenmiş şekilde listelenen bir arayüz sizi karşılıyor. Herhangi bir milli park görseli üzerine tıklandığında detaylı bilgilere kolayca erişilebiliyor. Zira bu bölümden korunan alan bilgisi, aktiviteler, özellikler, haritalar ve haberler gibi detaylara erişim söz konusu. Üstelik giriş ve çıkış saatleri de yine bu ekran üzerinden görüntülenebiliyor.

Milli parkların detaylı görünümü.
Milli parkların detaylı görünümü.

Ayrıca sol menüde yer alan "Etkinlikler" seçeneği vasıtasıyla ay bazında gerçekleştirilecek olan organizasyonlar hakkında bilgi alınabiliyor. Milli parklar hakkında detaylı görsellere ulaşmak isteyenler için yine sol menüye gizlenen "Galeri" seçenekleri mevcut.

Milli parkların tüm ayrıntıları.
Milli parkların tüm ayrıntıları.

Ek olarak; acil numaralar, istek şikayet, kayıtlı alanlar, güncel dosya indirmeleri ve hakkında bölümleri de buradan görüntülenebiliyor. Ayarlar bölümünden açılış animasyonu ya da bildirimler aktif ya da pasif olarak ayarlanabiliyor.

Uygulamayı ücretsiz olarak indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Milli Parklar (Google Play / Android)
Milli Parklar (App Store / iOS)

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >