HTC One X10'un detayları netleşiyor

htc one
htc one

Akıllı telefon pazarından çekileceği konuşulan HTC'nin One serisi yeni modelleri hakkında detaylar ortaya çıkmaya başladı.

HTC'nin kendi markası altında akıllı telefon üretimine son vereceği konuşulurken şirketin yeni modellerine ait bilgiler ortaya çıkıyor. Bu kapsamda birkaç gün önce MWC 2017'de tanıtılması beklenen HTC 11'in bazı detayları açığa çıkmıştı.
HTC 11 bomba gibi geliyor: Çerçevesiz ekran, çift kamera ve daha fazlası
HTC 11'in detayları belli oldu: Müthiş bir telefon geliyor
Tayvanlı şirketin One serisini güncellemesi de söz konusu. One A ve One X modelleri yenilenerek farklı bir şekilde kullanıcılara sunulacak. One X10'un yeni versiyonunda alt ve üst kısımda kalan hoparlör ızgaraları ortadan kaldırılmış. Üstelik çerçeve küçültülmesi gerekirken biraz daha kalın tutulmuş.
Sızıntılara göre yeni telefonda 5.5 inç'lik Full HD çözünürlükte ekran bulunacak. Sekiz çekirdekli Cortex-A53 işlemcisinin bulunduğu One X10'da grafik işlem birimi tarafında Mali-T860 bulunacak. 16 MP arka ve 8 MP'lik ön kamera da diğer detaylar arasında. Benzer ufak detaylar One A serisi için de aynı şekilde geçerli. Yeni X10'un 300 dolar fiyatlandırmayla satışa sunulacağı tahmin ediliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >