Huawei, özel bir kripto cüzdan uygulaması geliştiriyor

Huawei AppGallery
Huawei AppGallery

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei, AppGallery mağazası içinde yer alacak özel bir kripto cüzdan uygulaması geliştiriyor. Detaylar haberimizde:

Dijital para birimleriyle ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak, Samsung ve Apple'ın ardından en fazla akıllı telefon satışı gerçekleştiren şirketlerden biri olan Huawei de kripto cüzdan uygulaması geliştirmeye başladı.

AppGallery üzerinden Huawei'nin geliştirdiği mobil uygulamaları indirmek mümkün.
AppGallery üzerinden Huawei'nin geliştirdiği mobil uygulamaları indirmek mümkün.

Huawei mobil uygulama mağazası: AppGallery

AppGallery olarak isimlendirilecek olan mağazada yeni nesil Huawei ve Honor cihazlarda varsayılan şekilde yüklü olarak gelecek. Böylece yatırımcılar BTC.com ortaklığıyla tasarlanan uygulama sayesinde kriptoparaları doğrudan akıllı telefonlardaki cüzdanlarında tutabilecek.

Konuyla alakalı olarak Huawei Mobile Services'in başkan yarımcısı olarak görev yapan Jaime Gonzalo'nun da bir açıklaması var. Gonzalo, "kripto para birimleri sayesinde son zamanlarda dijital ekonomi insan anlayışını geniş çapta genişletmiştir. Çin'deki liderlik konumumuzdan mobil ödemelerin yakın gelecekte kriptoçeşitlilik benimseme alışkanlıklarından büyük bir büyüme hedefliyoruz." dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >