Huawei'den katlanabilir telefon hamlesi: İlk model seneye çıkıyor

Huawei
Huawei

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei'nin bir süredir üzerinde çalıştığı katlanabilir akıllı telefonla ilgili ilk detaylar ortaya çıktı. Şu anda prototip aşamasında olan modelin gelecek sene satışa sunulacağı açıklandı.

Samsung başta olmak üzere mevcut üreticilerin büyük bir bölümünün "katlanabilir telefon" konusunda yatırım yaptığı biliniyor. Hatta GüneyKoreli şirketin şu anda gerekli patentleri satın aldığı ifade ediliyor. Son olarak, Huawei'nin de benzer bir adım atacağı ve önümüzdeki dönemlerde katlanabilirakıllıtelefon üreteceği netleşti. Hatta tahminlere göre Çinli üretici bu yeni modelini gelecek sene piyasaya çıkarabilir.

Huawei'nin yeni modeli Mate 10, şu anda şirketin en tepede seviyesindeki akıllı telefonu olarak dikkat çekiyor.
Huawei'nin yeni modeli Mate 10, şu anda şirketin en tepede seviyesindeki akıllı telefonu olarak dikkat çekiyor.

Huawei'den katlanabilir telefon geliyor!

Şirketin başındaki isim Richard Yu, yaptığı açıklamayla birlikte artık katlanabilir telefon konusunda son aşamaya gelindiğini bildirdi. Şu anda prototip sürecinde olan yeni modelin hiçbir fotoğrafı yok. Ancak telefonun birçok kişi tarafından şimdiden merakla beklendiğini söyleyebilmek mümkün.

Geçtiğimiz günlerde, 1987 yılında Ren Zhengfei tarafından kurulan Çinli Huawei'nin "dünyanın en fazla telefon satan ikinci şirketi" olarak tarihe geçen gelişim sürecini bir araya getirmiş, detayları aktarmıştık.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >