İddia: Yeni serinin en iddialı modeli Samsung Galaxy Note 10 Pro olabilir!

Samsung Galaxy Note 10 Pro
Samsung Galaxy Note 10 Pro

Samsung'un tepe seviyesindeki en önemli ürün ailesinden biri olan Galaxy Note, yeni modellerle daha da güçleniyor. Yakında tanıtılması beklenen en üst seviye model ise Galaxy Note 10 Pro. Detaylar haberimizde:

Son birkaç aydır Galaxy A ve Galaxy M serisine odaklanan Samsung, bir yandan da yeni nesil Galaxy Note ailesi üzerinde çalışıyor. Bu kapsamda geçen hafta ortaya çıkan bilgiler, toplamda dört farklı modele yer verileceğini gösteriyor. İkisi 4G ikisi de 5G destekli olması beklenen Galaxy Note 10'ların ekran boyutu ve özellikler konusunda da farklar içereceği biliniyor.

Teknik detaylar henüz belli değil

En çok merak edilen modellerden biri ise Galaxy Note 10 Pro. Akıllı telefonlara yönelik sızıntılarıyla yakından tanınan Ice universe Twitter hesabı Galaxy Note 10 Pro'nun da bu ailede yer alacağını özellikle belirtiyor.

Evet; şu an için telefonun tasarım ya da teknik özellikleri belli değil. Fakat yine de önceki sızıntılardan yola çıkarsak ekran boyutunun 7 inç seviyesine yaklaşacağını söyleyebiliriz.

Galaxy Note 10 serisinin ne zaman tanıtılacağı da şimdilik bilinmiyor. Fakat yakın zamanda davetiyelerin paylaşılması söz konusu. Elbette biz de yeni bir haberle detayları sizlere aktaracağız.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >