Instagram Hikâyeler'e müzik ekleme özelliği geldi

Instagram
Instagram

Instagram Hikâyeler'inde artık paylaşımlara basit bir yöntem sayesinde müzik ekleyebilmek mümkün. En güncel sürümle sisteme dahil edilen bu yeniliğin amacı hikâyeleri çok daha keyifli hale getirmek. Detaylar haberimizde:

Son dönemlerde başta IGTV olmak üzere birçok yeniliği duyuran Instagram, güncellemelere kapsam alanını genişletmeye devam ediyor. Henüz birkaç gün önce Direct Message üzerinden görüntülü görüşmeye imkan tanıyan Instagram, dün de çeşitli optimizasyonlar sayesinde daha az kota harcayan Lite versiyonunu duyurdu. En yeni güncelleme ise hikâyelere kolayca müzik eklemeyi sağlıyor.

Instagram'da herhangi bir hikâyeye müzik eklemek için alt seçeneklerden Müzik kısmına erişmek gerekiyor. Ardından şarkıyı seçmek yeterli.
Instagram'da herhangi bir hikâyeye müzik eklemek için alt seçeneklerden Müzik kısmına erişmek gerekiyor. Ardından şarkıyı seçmek yeterli.

Instagram hikâyelerine müzik ekleme

Şu anda isteyen herkes basit bir şekilde Instagram hikâyelerine müzik ekleyebiliyor. Ancak şimdilik sadece Maroon 5, Bruno Mars ve DemiLovato gibi kısıtlı seçenekler sunuluyor. Zamanla yepyeni sanatçı ve şarkıların bu alana dahil edilmesi bekleniyor. Tabii bunun gerçekleşebilmesi için çeşitli anlaşmalar yapılması gerekiyor. Instagram'ın sahibi olan Facebook'un yakında konuyla alakalı olarak Sony, Warner ve UMG gibi şirketlerle masaya oturacağı tahmin ediliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >