Instagram'da kişiye özel bildirimler nasıl açılır?

Instagram
Instagram

Instagram'ın hem Android hem de iOS mobil uygulamalarındaki mobil bildirimleri açarak sık takip ettiğiniz kişilerin paylaşımlarını hızlıca görebilirsiniz.

Ancak, kullanıcıların büyük bir kısmı ne yazık ki yıllardır var olan temel bileşenleri bile es geçebiliyor, mobil bildirimler de bunlardan biri. Instagram'ın mobil bildirimlerini açarak en sevilen insanların paylaşımlarını hızlıca görebilmek mümkün hale geliyor.

iPhone'larda Instagram bildirimleri nasıl açılır?

iPhone ve iPad'ler için de benzer durum geçerli elbette. Yine bu kısımdan da kullanıcıların Ayarlar > Bildirimler ve Instagram yolunu izleyip bildirimleri aktif etmeleri gerekiyor. Hepsi bu kadar...

Android cihazlarda Instagram bildirimleri nasıl açılır?

Elbette bu bildirimlerin görüntülenebiliyor olması için işletim sisteminin uygulamaya erişim izni gerekiyor; bunun için de Android'li akılı telefon ya tabletlerde Ayarlar > Uygulamalar ve Instagram üzerinden bildirimleri açmak şart. 

Instagram'ın mobil bildirimleri nasıl açılır? 

                                    Akıllı cihazlarda Instagram'ın mobil bildirimlerini açmak için belirlediğiniz profilin sağ üst kısmında bulunan üç nokta simgesine tıklayıp, "Gönderi Bildirimlerini Aç" seçeneğini işaretlemek yeterli. Akabinde otomatik olarak belirlediğiniz kişinin paylaşımlarında doğrudan mobil bildirim alıyorsunuz; böylece hiçbir detay da gözden kaçmamış oluyor. : )
Instagram'ın mobil bildirimleri nasıl açılır? Akıllı cihazlarda Instagram'ın mobil bildirimlerini açmak için belirlediğiniz profilin sağ üst kısmında bulunan üç nokta simgesine tıklayıp, "Gönderi Bildirimlerini Aç" seçeneğini işaretlemek yeterli. Akabinde otomatik olarak belirlediğiniz kişinin paylaşımlarında doğrudan mobil bildirim alıyorsunuz; böylece hiçbir detay da gözden kaçmamış oluyor. : )
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >