İnternet fenomeni 24 saatlik canlı yayın sırasında hayatını kaybetti

twitch yayını
twitch yayını

Bir dernek için bağış toplayan ve bunun için 24 saatlik canlı yayın başlatan internet fenomeni yayın sırasında hayatını kaybetti.

Özellikle son birkaç yıldır internet ve sosyal medya üzerinden canlı yayınlar hayli yaygınlaştı. Artık milyonlarca kullanıcıya tek bir canlı yayın vasıtasıyla erişebilmek mümkün. Fakat bunu kötü amaçlı kullananlar da yok değil. Birkaç yıldır Facebook ya da diğer platformlardan canlı yayın başlatıp intihar sonucu ölen kişilerin sayısı epey fazla.
En acı bildirim: Evlatlık kız Facebook canlı yayınında intihar etti
Sonunun böyle olacağını tahmin edemezdi: Canlı yayında arkadaşını vurdu
Bir dernek için bağış toplayan meşhur Twitch yayıncısı Brian Vigneault, konuyla ilgili 24 saatlik özel bir canlı yayın yapma kararı aldı. Ancak, Vigneault sebebi bilinmeyen bir şekilde canlı yayın sırasında hayatını kaybetti.
Ünlü aktör Facebook canlı yayını sırasında intihar etti!
22 saat boyunca canlı yayın yapan Twitch yayıncısı, daha sonra kısa bir mola vermek için bilgisayar başından ayrılıyor ve bir daha geri dönmüyor. Elbette takip eden binlerce kişi Vigneault'un uyuduğu gerekçesiyle yayını kapatıyor. Fakat ertesi gün üç çocuk babası internet fenomeninin öldüğü ortaya çıkıyor.

Bir arkadaşı Vigneault'a ulaşamadığı için yayıncının evine gidiyor ve cansız bedeniyle karşılaşıyor. Polis konuyla ilgili kısa sürede önemli bilgilere erişmiş ancak şu an için henüz sebep bilinmiyor. Şimdilik yalnızca kalp krizi riski üzerinde duruluyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >