iOS 11'de tüm bildirimler tek seferde nasıl silinir?

iOS 11
iOS 11

iOS 11'i yükleyen kullanıcılar dün akşamdan bu yana tüm bildirimlerin tek seferde silinemiyor olmasından şikayetçi. Ama aslında ufak bir yöntem sayesinde iOS 11'de tüm bildirimleri tek seferde silebilmek mümkün.

iOS 11'e geçiş yapan kullanıcıların en çok şikayet ettiği noktalardan biri ise bildirim ekranı. Twitter başta olmak üzere hemen her sosyal mecrada dile getirilen bildirim ekranı problemleri, kullanıcıların tek seferde tüm bildirimleri silmesini zorlaştırıyor. Ancak yine de küçük bir yöntem sayesinde iOS 11'de tüm bildirimleri tek seferde silmek mümkün.

iOS 11'de tüm bildirimler tek seferde nasıl silinir?

                                    iOS 11 yüklü cihazlarda, gelen tüm bildirimleri tek seferde silmek için kilit ekranının açılıp - kapatılması gerekiyor. İlk etapta gelen tüm bildirimler kilit ekranına düştüğü anda menüye geçiş yapmak ve daha sonrasında ise telefonu tekrardan kilitlemek şart. Akabinde telefonun alt kısmından yukarıya doğru küçük bir parmak kaydırma hareketiyle bildirimlere tekrardan erişilebiliyor. İşte tam olarak bu noktada sağ üstte yer alan çarpı simgesine 3D Touch desteğiyle uzun süre basılı tutulduğunda "Tüm Bildirimleri Sil" seçeneği ortaya çıkıyor. Aslında hepsi bu kadar.
iOS 11'de tüm bildirimler tek seferde nasıl silinir? iOS 11 yüklü cihazlarda, gelen tüm bildirimleri tek seferde silmek için kilit ekranının açılıp - kapatılması gerekiyor. İlk etapta gelen tüm bildirimler kilit ekranına düştüğü anda menüye geçiş yapmak ve daha sonrasında ise telefonu tekrardan kilitlemek şart. Akabinde telefonun alt kısmından yukarıya doğru küçük bir parmak kaydırma hareketiyle bildirimlere tekrardan erişilebiliyor. İşte tam olarak bu noktada sağ üstte yer alan çarpı simgesine 3D Touch desteğiyle uzun süre basılı tutulduğunda "Tüm Bildirimleri Sil" seçeneği ortaya çıkıyor. Aslında hepsi bu kadar.
Yeni güncellemeyle düzelir mi?

                                    
                                    Evet; az önce de belirttiğimiz gibi Apple, iOS 11 ile birlikte kullanıcı deneyimini önemli bir ölçüde değiştiriyor. Bu durumda, tüm bildirimleri silmek için kullanıcıların kilidi açması, kilidi tekrar devreye sokması ve 3D Touch sayesinde "Tüm Bildirimleri Sil" seçeneğine dokunması gerekiyor. Ancak, minik bir güncellemeyle birlikte bu özelliğin eskiden olduğu gibi tek seferde silinmesi mümkün olabilir, bekleyip göreceğiz.
Yeni güncellemeyle düzelir mi? Evet; az önce de belirttiğimiz gibi Apple, iOS 11 ile birlikte kullanıcı deneyimini önemli bir ölçüde değiştiriyor. Bu durumda, tüm bildirimleri silmek için kullanıcıların kilidi açması, kilidi tekrar devreye sokması ve 3D Touch sayesinde "Tüm Bildirimleri Sil" seçeneğine dokunması gerekiyor. Ancak, minik bir güncellemeyle birlikte bu özelliğin eskiden olduğu gibi tek seferde silinmesi mümkün olabilir, bekleyip göreceğiz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >