iPhone 8 Plus ve iPhone 7 Plus düşürme testinde: Sonuçlar şaşırtıcı!

iPhone 8
iPhone 8

Gerçekleştirilen düşürme testinde iPhone 8 Plus'ın ekranı sağlam kalırken; iPhone 7 Plus ekranı paramparça oluyor.

Apple'ın yeni nesil akıllı telefonu iPhone 8 Plus, tanıtım ardından geçen birkaç haftalık süreçte birçok farklı dayanıklılık testinden başarıyla ayrıldı. Çizilme, yanma ve benzer fiziksel testlerde beklenenden daha iyi performans sergileyen ve gövdede kullanılan cam - seramik malzeme gereği hayli zor bükülen (ya da yamulan) iPhone 8 Plus, düşme testinde iPhone 7 serisinin gerisinde kalıyor.

İlk düşüşle birlikte arka cam yüzey tamamen parçalanıyor. EverythingApplePro isimli YouTube kanalının gerçekleştirdiği testler, iPhone 8 Plus'ın, iPhone 7 Plus karşısında çaresiz kaldığını gösteriyor. Zira iPhone 7 serisindeki 7000 serisi alüminyum, tahmin edilebileceği üzere iPhone 8 serisinde kablosuz şarj için kullanılan cam - seramik malzemeye oranla daha dayanıklı.

Ancak iPhone 8 Plus serisinin de ön plana çıktığı bir husus var elbette; daha dayanıklı ekran! iPhone 7 Plus'ın ekranı düşme testinde kırılırken, iPhone 8 Plus'ın ekranı sağlam kalıyor. Ve videonun son kısmında artık sınırlar zorlanıyor. : )

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >