iPhone X'a Windows 95 kurarak SimCity 2000 oynadılar!

iPhone X Windows 95
iPhone X Windows 95

Hacking Jules isimli YouTube kanalı, iPhone X'a Windows 95 kurarak işletim sisteminde birçok farklı uygulama çalıştırdı, üstelik hiçbir problem yaşamadan... İşte 1995'te bilgisayarlar için geliştirilen Windows 95 işletim sisteminin iPhone X'e kurulma anı ve daha fazlası...

Birçok farklı YouTube kanalı, akıllı telefon ve tabletlerin yüksek performansını göstermek için cihazlarla kapsamlıtestler gerçekleştiriyor. Hatta bu kategoride çıta o kadar yükselmiş durumda ki; mobil cihaza bir sonraki aşamada nasıl testler uygulanacağı merak ediliyor... YouTube kanalların büyük bir bölümü iPhone X'in çıkışıyla birlikte yeni tepe seviyesi telefonu da markaj altına aldı elbette.

CimCity 2000, zamanının en meşhur oyunlarından biri.
CimCity 2000, zamanının en meşhur oyunlarından biri.

iPhone X'te SimCity 2000 oynadılar!

Daha önce hem Apple hem de diğer birçok farklı üreticinin akıllı telefonlarına Windows işletim sistemi kuran YouTuber'lar, bu kez de aynı işlemi iPhone X için gerçekleştirdi. iPhone X'e Windows 95 kurarak çalıştırmayı başaran Hacking Jules kanalı, telefonda Microsoft Word'den SimCity 2000'e kadar birçok farklı uygulamayı kullanıyor.

Ayrıca kullanım sırasında Windows 95 masaüstünde herhangi bir takılma, donma ya da benzer bir sorun meydana gelmiyor. En çok dikkat çeken ayrıntılardan biri ise Word'de ekran klavyesinin problemsiz bir şekilde çalışabiliyor olması... Son olarak, kurulum işleminde PowerDos uygulaması kullanıldığını da hatırlatmak gerekiyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >