iPhone X'teki ekran problemini çözen iOS 11.1.2 güncellemesi yayınlandı

iPhone X
iPhone X

Apple, birkaç haftadır kullanıcıları mağdur eden "soğuk ekran problemi" için iOS 11.1.2 isimli özel bir güncelleme yayınladı. İşte güncellemenin detayları...

iPhone X kullanıcıları, birkaç haftadır telefon ekranının soğuk havalarda çalışmamasından şikayet ediyor. Onuncu yıla özel olarak tasarlanan yeni telefon, soğuk havalarda ekranda çeşitli sorunlar çıkarıyor. Evet; Apple, her zaman olduğu gibi konunun farkındaydı ve çözüm üretmek adına tüm çalışmaları gerçekleştirdi. Son olarak yayınlanan iOS 11.1.2 güncellemesiyle birlikte tüm bu sorunlar ortadan kaldırıldı.

Güncellemeyi yapmak için kullanıcıların Ayarlar üzerinden Genel ve Yazılım Güncelleme bölümüne erişip güncelleme paketini kontrol etmesi kâfi.
Güncellemeyi yapmak için kullanıcıların Ayarlar üzerinden Genel ve Yazılım Güncelleme bölümüne erişip güncelleme paketini kontrol etmesi kâfi.

iOS 11.1.2 güncellemesi neler sunuyor?

Yani iOS 11.2 güncellemesini yayınlayan kullanıcılar, iPhone X'larda meydana gelen soğuk ekran problemini tamamen bertaraf etmiş oluyor. Elbette yalnızca bu sıkıntı değil; ufak - tefek birçok hata da ortadan kalkıyor. Bunlardan biri de Live Photo'da meydana gelen bozulmalar. iOS 11.1.2 güncellemesi nasıl yüklenir?

Güncellemeyi yüklemek isteyen kullanıcıların izlemesi gereken yol ise gayet basit. Doğrudan Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümü üzerinden bu işlem kolayca gerçekleştirilebiliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >